Current track

Title

Artist


Κορονοϊός: Το πρώτο σκληρό lockdown μέσα στα Χριστούγεννα – Κλείνουν τα πάντα στην Ολλανδία ως τις 14 Γενάρη

Written by on 19 Δεκεμβρίου, 2021

Αυστηρό lockdown ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας ανακοίνωσε πριν από λίγο πως επιστρέφει από το πρωί της Κυριακής (18/21) σε αυστηρό lockdownσε μια προσπάθεια να περιοριστεί η μεγάλη αύξηση των λοιμώξεων από τον κορονοϊό, λόγω της μετάλλαξης Όμικρον, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε.

Κλείνουν σχολεία, καταστήματα, χώροι διασκέδασης, μουσεία, κινηματογράφοι, πλην ειδών πρώτης ανάγκης ως και τις 14 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Ρούτε: Αναπόφευκτο

«Η Ολλανδία κλείνει ξανά. Αυτό είναι αναπόφευκτο λόγω του πέμπτου κύματος που μας έρχεται με την παραλλαγή Όμικρον», δήλωσε ο Ρούτε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης Τύπου.

«Είμαι εδώ απόψε με στενάχωρη διάθεση. Για να συνοψίσω σε μια φράση, η Ολλανδία επιστρέφει στην καραντίνα από αύριο», είπε ο Ρούτε.

Όπως μεταδίδει  η telegraaf.nl, το μέτρο θα ισχύει από τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής (19/12) μέχρι τουλάχιστον τις 14 Ιανουαρίου, οπότε και θα ελεγχθεί εκ νέου η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας.

Πηγή:

The post Κορονοϊός: Το πρώτο σκληρό lockdown μέσα στα Χριστούγεννα – Κλείνουν τα πάντα στην Ολλανδία ως τις 14 Γενάρη appeared first on Ειδήσεις, Τελευταία Νέα από Γερμανία | FindGR.de.